[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.219431
KursusnavnPsykisk førstehjælp til unge
Beskrivelse

Indledning
Rekordmange unge har det svært. Mobning, angst, pres i forhold til uddannelse og sociale medier er bare nogle af de udfordringer, der bidrager til, at mange unge mistrives. Forældre, lærere, mentorer, trænere m.fl. kan ofte se, at de har det svært, men de ved ikke, hvordan de kan hjælpe bedst muligt.

Målgruppe
Lærere, pædagoger og mentorer, som arbejder med unge.

Mål
At deltagerne bliver klædt på til at genkende tegn på mistrivsel, og får kompetencer til at støtte og hjælpe den unge, når det er nødvendigt.

Indhold

Kurset er evidensbaseret og bliver anvendt i 22 lande verden over.

På kurset får du viden om de mest udbredte psykiske sygdomme og kriser, som rammer unge. Du får kompetencer til at handle, når du står over for en ung, som viser tegn på psykisk mistrivsel. Du lærer at genkende tegn og symptomer på psykiske sygdomme og kriser, og du får kendskab til, hvor den unge kan få relevant professionel hjælp.

Du får tryghed til at handle, og du kan være med til at hjælpe den unge til at få en hurtigere recovery og forhindre, at en reel psykisk sygdom udvikler sig.

Målet med Psykisk Førstehjælp til unge er, at flere unge, som er i mistrivsel, bliver hjulpet tidligere og bliver mødt med større forståelse. Flere voksne skal have redskaber til at tage hånd om unge, som viser tegn på psykisk sygdom eller krise.

Du bliver ikke uddannet terapeut, men du får helt konkrete redskaber til at lytte, berolige og reagere hensigtsmæssigt i krisesituationer.

Max. 25 deltagere.

Arrangør
Center for Undervisningsmidler Bornholm ved Kirsten Lenz.

 

 

 

 

 

 
 

 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
07-10-2021 219431
08-10-2021 219431
Antal dage2
Pris pr. deltagerKr. 0,-
Prisen er inkl.Forplejning
Sidste tilmelding27-10-2021
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: cfub@ucc.dk
Tlf.: 4189 9140

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Kirsten Lenz
E-mail: klz@kp.dk
Tlf.: 41897356