[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.209071
KursusnavnDes thèmes inspirants pour les 8, 9 et 10ème
Beskrivelse

OBS! Dette kursus er flyttet fra 16/4.

Målgruppe
Fransklærere i 8.-10. klasse

Få masser af idéer og inspiration med et væld af spændende og afprøvede temaer og relevante materialer. Mange af materialerne er lettilgængelige på nettet, fx tekster, videoklip og hjemmesider. Vi arbejder med temaerne og tilpasser dem til egen undervisning, så de kan fastholde elevernes interesse.

Sprog læres i tematiske sammenhænge. Det er vigtigt, at eleverne bliver præsenteret for varierede tekster og møder ordforråd i mange forskellige kontekster. Eleverne i udskolingen har mange interesser og forskellige forudsætninger, og det er en kunst at fastholde deres motivation gennem spændende og relevante temaer med varierende materiale.

Få masser af idéer og inspiration på dette kursus, hvor efterskolelærer Fanny Tarif vil præsentere dig for et væld af spændende og afprøvede temaer og relevante materialer. Mange af materialerne er lettilgængelige på nettet, fx tekster, videoklip og hjemmesider. På kurset arbejder vi med temaerne og ser, hvordan du kan tilpasse dem til din egen undervisning, så de kan fastholde dine elevers interesse.

Der undervises på fransk.

Mål
Du får:
• kendskab til eksemplariske temaer til udskolingen
• idéer til ressourcer, der kan berige dine temaer
• inspiration til, hvordan du kan didaktisere online ressourcer

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU 209071

 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
22-09-2020Kl. 09:00-15:00 
CC - K2.06 (30 pers.) 
Humletorvet 3 
1799 København V 

efterskolelærer Fanny Tarif
209071
Antal dage1
Pris pr. deltagerKr. 950,-
Sidste tilmelding25-08-2020
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: kursus-cfu@kp.dk
Tlf.: 4189 9113

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Danièle Eychenne
E-mail: dey@kp.dk
Tlf.: 4189 7431