[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.119402
KursusnavnPraktikmøde mellem kommende praktiklærere, vejledere og studerende
Beskrivelse

GRATIS UNDER ABONNEMENT

Indledning
Deltag i netværk med andre praktiklærere i skolen og vær med til at kvalificere og inspirere samarbejdet mellem lærerstuderende, praktikskoler og UCC.

Målgruppe
Deltag i netværk med andre praktiklærere i skolen og vær med til at kvalificere og inspirere samarbejdet mellem lærerstuderende, praktikskoler og UCC.

Mål
Lærere, der modtager lærerstuderende i praktik.

Indhold
At give lærere, der modtager studerende i praktik mulighed for videndeling om de lærerstuderendes praktik i forhold til hvilke didaktiske krav/muligheder/udfordringer et praktikforløb kan indeholde.
På mødet vil KP-underviser holde et oplæg om den kommende 2. og 3. praktik med fokus på praktikkens kompetencemål i arbejdet med didaktik, klasseledelse og relationsarbejde.
Der introduceres endvidere til de studerendes arbejde med aktionslæring og de deraf afledte didaktiske samtaler, som er et fælles metodisk udgangspunkt i alle praktikker på læreruddannelsen.
Efter oplægget er det meningen, at de studerende sammen med deres praktiklærer og/eller praktikvejleder forventningsafstemmer deres samarbejde om undervisning og andre læreropgaver i praktikforløbet med udgangspunkt i skolernes uddannelsesplan og den studerendes praktikplan.

Arrangør
Center for Undervisningsmidler Bornholm ved Kirsten Lenz.
 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
13-01-2021 119402
Antal dage1
Pris pr. deltagerKr. 595,-
Prisen er inkl.Forplejning
Sidste tilmelding02-07-2020
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: cfub@ucc.dk
Tlf.: 4189 9140

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Kirsten Lenz
E-mail: klz@kp.dk
Tlf.: 41897356