[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.209016
KursusnavnFoldebøger i dansk
Beskrivelse

Målgruppe
Dansklærere

Undervisere
Carina Kaltoft og Malene Meyer, lærere og lærebogsforfattere

Foldebøger giver dig god mulighed for at engagere og motivere dine elever. En foldebog er et taktilt værktøj, som kommunikerer i både ord og billeder, form og rum. Skift kladdehæfter, computere og arbejdsbøger ud med foldebøger, og gør det lettere for dine elever at overskue, kategorisere og begribe det faglige stof.

Som didaktisk redskab kan foldebøger anvendes i alle fag og på alle trin, men kurset vil særligt gennemgå foldebøgernes potentiale i danskundervisningen.

Du vil blive præsenteret for mange forskellige fold og få mulighed for at afprøve dem. Du får også masser af konkrete idéer til danskfagligt indhold på forskellige niveauer, og vi vil desuden drøfte differentieringsmuligheder, didaktiske overvejelser og materialer.

Mål
Du får viden om foldebøgers potentiale som arbejdsmetode og konkrete idéer til, hvordan foldebøger kan omsættes til praksis i undervisningen.

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.CFU209016

 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
26-10-2020Kl. 13:00-16:00 
CC - K2.06 (30 pers.) 
Humletorvet 3 
1799 København V 

Kursusholder Malene Meyer
Lærer og lærebogsforfatter Carina Kaltoft
209016
Antal dage1
Pris pr. deltagerKr. 1000,-
Sidste tilmelding28-09-2020
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: kursus-cfu@kp.dk
Tlf.: 4189 9113

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Thomas Ais Christensen
E-mail: tach@kp.dk
Tlf.: 41897428