[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.299433
KursusnavnSpringsikker Trampet – Basis;
Beskrivelse

Indledning
Bliv certificeret  til at bruge trampet i idrætsundervisningen gennem kursus med instruktør fra Springsikker, GymDanmark. Læs mere om uddannelsen her:

 http://www.bevaegdigforlivet.dk/springsikker/for-kursusdeltagere/springsikker-uddannelserne/springsikker-trampet-basis/bliv-klogere-paa-uddannelsen

Målgruppe
Lærere, der underviser i idræt. OBS! Uddannelsen er kun bestået, hvis kursisten i forvejen har bestået en linjefagsuddannelse i idræt fra læreruddannelse (eller tilsvarende).

Mål
At deltagerne bliver certificeret til at bruge trampet i idrætsundervisningen

Indhold
Uddannelsen koncentrerer sig teoretisk om metodik og progression, redskaber og springopstillinger, biomekaniske begreber, fejlretning og sikkerhed i springmiljøet.

Praktisk kommer uddannelsen omkring modtagning, metodik og fejlretning i spring i trampet (opspring med tilløb og forskellige variationer), salto til højt underlag og overslag med tilløb.

Der vil være teoretiske prøver i pensum (multiple choice og metodik) og praktisk prøve i relevante modtagningsformer. Uddannelsen varer 7 timer.

Teorimaterialet til alle deltagere er tilgængeligt online. http://www.bevaegdigforlivet.dk/springsikker/kursusmateriale  (Vælg – Springsikker Trampet Basis).

Arrangør
Center for Undervisningsmidler Bornholm ved Kirsten Lenz

 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
17-09-2019 GymDanmark-instruktør Esben Sand Lysemose
299433
Antal dage1
Pris pr. deltagerKr. 1275,-
Prisen er inkl.Forplejning
Sidste tilmelding04-07-2019
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: cfub@ucc.dk
Tlf.: 4189 9140

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Kirsten Lenz
E-mail: klz@kp.dk