[ Søg ]  [ Adv. søgning ]
 
 

Kursusnr.299006
KursusnavnTurboforløb for elever i læse- og skrivevanskeligheder
Beskrivelse

Kurset er overtegnet, men det er muligt at komme på en venteliste.

Hvordan kan man på en effektiv måde tilrettelægge korte intensive forløb for en mindre gruppe elever i læse- og skrivevanskeligheder? Du får idéer til kortlægning af elevernes vanskeligheder og konkret indhold til turboforløb med fokus på forskellige aspekter af læse/skriveprocessen.

Hvordan kan man på en effektiv måde tilrettelægge korte intensive forløb for en mindre gruppe elever i læse- og skrivevanskeligheder? Hvis et særligt tilrettelagt forløb skal have effekt, skal elevens læse- og skriveforudsætninger kortlægges, og der skal vælges et fokus.

På dette kursus får du idéer til kortlægning af elevernes vanskeligheder og konkret indhold til turboforløb med fokus på forskellige aspekter af læse/skriveprocessen. Du får inspiration til to forskellige forløb ¬– ’Den første læsning og skrivning’ og ’Tekstforståelse på mellemtrinnet’ – som kan afvikles i løbet af 15-20 lektioner, så planen også har en realistisk chance for at kunne gennemføres i virkeligheden.

Der veksles mellem oplæg, diskussioner og selvstændigt arbejde.

Mål
Du får konkrete, forskningsforankrede redskaber til kortlægning af elevernes skriftsproglige vanskeligheder og konkrete idéer til planlægning og gennemførelse af korte intensive kursusforløb målrettet elevgruppen.

Målgruppe
Dansklærere, læsevejledere og lærere, som underviser elever i skriftsproglige vanskeligheder i indskoling og på mellemtrin.

CFU299006

 
Kursusdatoer
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
02-09-2019Kl. 09:00-15:00 
CC - K2.05 (30 pers.) 
Humletorvet 3 
1799 København V 

Pædagogisk konsulent Lis Pøhler
299006
Antal dage1
Pris pr. deltagerKr. 1500,-
Sidste tilmelding05-08-2019
 
Kontakt venligst:
Vores kursussekretariat om spørgsmål vedr. tilmelding på:
E-mail: kursus-cfu@kp.dk
Tlf.: 4189 9113

For yderligere spørgsmål vedr. kursusindhold:
Thomas Ais Christensen
E-mail: tach@kp.dk
Tlf.: 41897428